maanantaina, elokuuta 22, 2011

Karkkilankaa

Mä uskon siihen, että siitä on puute, mitä tekee mieli. Mun on viime aikoina tehnyt hirviästi mieli seesaminsiemeniä. Valmiit keksit ovat melko kalliita, ja koska ainesosissa on vain seesaminsiemen ja sokeri ja hunaja, luulisi reseptejä löytyvän. Ja löytyikin toki. Seuraavalla kerralla, kun ei ole sunnuntain ja maanantain välinen yö, teen ruokaisampia ja sokerittomia. No, onhan nuissakin hedelmäsokeria, ja tässäkin on intiaanisokeria, joten samapa tuo kai..

Tein puolikkaalla ohjeella, riittää kivasti yhdelle muutamaksi päiväksi. Pähkinöinä oli sekoitusta, mutta esimerkiksi mantelilastut voisivat olla kiva.


Toista keitosta ei kyllä tehnyt mieli maistaakaan.

Purkissa alla on evästä, joka ei ehtinyt matkalle mukaan.
avokadoa, raakakaakaota, minttu-uutetta, kookosöljyä, vaniljasteviaa ja loraus kermaa, koska blenderi ei muuten jaksanut pyörittää. Keksistä tuli ihanaa, mutta vähän valuvaa. Kuivurimeininki olisi kätevämpi, mutta kuivuri on jo poissa lainasta.

Kool-Aidit olivat hassuja. Niille, jotka eivät tiedä, ne ovat siis juomajauheita Jenkkilästä. Yhdestä pussista saa 2 litraa e-mehua, tai 50g lankaväriä. Lemon-lime, grape ja strawberry, lanka oli valkoista Fabelia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti